Reisgidsen

Reisgidsen

Als je een verre reis wil maken, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Wij hebben diverse handige reisgidsen voor je verzameld. Kijk hieronder naar het land of werelddeel waar jij heen wil. Er zitten digitale versies tussen die je lekker makkelijk onderweg op je telefoon, tablet of laptop kunt bekijken. Je kan natuurlijk ook voor een fysiek exemplaar kiezen en in je rugtas of koffer stoppen.

backpackgids australië

Backpackgids Australië

Backpackgids Australië heeft als doel om backpackers maximaal te ondersteunen voor en tijdens hun reis Down Under. Anders dan andere reisgidsen, richten wij ons op hetgeen waar backpackers écht behoefte aan hebben: routes en alle toebehorende informatie! Wij ondersteunen jou om het maximale uit je avontuur te halen. Backpackgids Australië wordt geleverd inclusief het bonusmateriaal, 101 Tips & Tricks. De combinatie van first-hand informatie en het unieke design maken onze producten tot een musthave voor iedere backpacker die naar Australië gaat.

Bekijk de gids

backpackgids azië

Backpackgids Azië

Wij ondersteunen onervaren reizigers die in Azië gaan backpacken. Backpackgids Azië wil ervoor zorgen dat backpackers het maximale uit hun avontuur of reis halen! Dit doen we onder meer door het aanreiken van vele avontuurlijke routes waaruit de lezer een keuze kan maken. Probleemloos reizen!

Bekijk de gids

backpackgids zuid amerika

Backpackgids Zuid Amerika

Met de inspirerende Backpackgids Zuid-Amerika hebben we als doel om backpackers maximaal te ondersteunen voor en tijdens hun reis door Zuid-Amerika. Anders dan andere reisgidsen, richten wij ons op datgene waar backpackers écht behoefte aan hebben: routes en alle toebehorende informatie & inspiratie.

Bekijk de gids